Print

Aikuisten tennisryhmät

tennis

Buugin aikuistennis

Aikuistenniksessä harjoitellaan ryhmävalmennuksessa viikoittain. Ryhmät ovat pieniä (keskimäärin 4 pelaajaa), jotta harjoituksissa voidaan keskittyä paremmin yksilön valmennukseen.

Ryhmät on suunnattu aikuisille ja yli 15-vuotiaille ja ne on jaettu pelikokemuksen mukaan tasoryhmiin. Joka ryhmässä edetään pelaajien tason mukaan ja harjoitellaan monipuolisesti tenniksen eri osa-alueita. Yhden harjoituskerran kesto on 1,5 h.

Harjoituspaikkana toimivat kesällä Liikuntakeskus Buugin massakentät Jyväskylässä.

Perustason ryhmät: Aloittelijoille ja hyvin vähän pelanneille. Tähän ryhmään voi tulla matalalla kynnyksellä ilman aiempaa kokemusta.

Aktiivitason ryhmät: Pallottelutaitoisille pelaajille jotka hallitsevat myös lentolyönnin ja syötön. Pallon vauhdin kasvaessa liikkeestä lyönti on vielä epävarmaa.

Kilpatason ryhmät: Usean vuoden pelikokemus. Peruslyönnit suhteellisen varmat ja kierteiden käyttö onnistuu. 1- ja 2-syöttö on suhteellisen varma ja pallo pysyy elossa myös liikkeessä kovemmassa vauhdissa.

Käytössä on tarpeen mukaan myös videoanalyysi ja muita valmennuksen apuvälineitä. Poissaolon sattuessa pelaajalla on mahdollisuus käyttää hyväkseen muiden samantasoisten ryhmien mahdollisia vapaita paikkoja sähköisen varausjärjestelmän avulla - tämä on kuitenkin pelaajan omalla vastuulla. Mailan saa tarvittaessa lainaan veloituksetta.

Hinnat ja kaudet:

Kesäkausi 2018 7.5.-21.6.2018, 90min treenit/vko. Valmentajina Sini Jokinen ja Timo Kauranen. Hinta 126€/hlö. Ryhmät perus-, aktiivi- ja kilpataso. Ilmoittautuminen Timo Kauraselle This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Muuta: Harjoitukset ovat yleensä kerran viikossa. Useamman kerran viikossa harjoitteleville alennuksia. Maksu sisältää myös peruslyöntien videoanalyysin, pelipäivän sekä mahdollisuuden ylimääräiseen poissaolojen korvauskertaan kauden päätteeksi. Maksuvälineinä käyvät myös Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Virikesetelit, Tyky-kuntosetelit, Ticket Mind&Body, Sporttipassi sekä Eazybreak-mobiiliseteli.

Ilmoittautumiset:

timo.kauranen (a) buugi.fi tai 050-406 5056

Yksityisvalmennus

Yksityistunteja on tarjolla joustavasti pelaajan aikatauluihin sopien. Valmennusta saa niin yksittäisinä tunteina kuin pidempiaikaisina harjoituspaketteina. Kysy tarjousta!

viagra ilman reseptiä netistä