Print

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

 

 

Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus informoida selkeällä tavalla rekisteröityjä. Tämä seloste täyttää informointivelvoitteemme. Rekisterimme nimi on Buugi Liikuntakeskus varausjärjestelmän asiakasrekisteri. Rekisterinpitäjä on Buugi Oy, Sykeraitti 7, 40630 Jyväskylä, p. 050 545 5374,  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus: Rekisterin tietoja käsitellään rekisteröidyn asiakassuhteen perusteella asiakassuhteiden hoitamiseen, suoramarkkinointiin ja muuhun yhteydenpitoon. Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää omaan tai yhteistyökumppanin kanssa toteutettavaan markkinointiin, jos asiakas ei ole kieltänyt suoramarkkinointia.

 

Rekisterin tietosisältö: Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja: asiakkaan nimi ja yhteystiedot, asiakkaan toimittamat tiedot, asiakkuuteen ja sopimussuhteeseen liittyvät tiedot, tekniset tiedot järjestelmän käytöstä.

 

Rekisteröidyn oikeudet: Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää rekisteröityä tarkentamaan pyyntöään kirjallisesti ja varmentamaan rekisteröidyn henkilöllisyyden ennen pyynnön käsittelemistä.

 

Tarkastusoikeus: Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot.

 

Oikeus tietojen oikaisemiseen: Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.

 

Vastustamisoikeus: Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.

 

Suoramarkkinointikielto: Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.

 

Poisto-oikeus: Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa. Rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle. Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

 

Valitusoikeus: Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.

 

Säännönmukaiset tietolähteet: Rekisterin tiedot saadaan asiakkaalta itseltään asiakassuhteen syntyessä.

 

Tietojen säännönmukaiset luovutukset: Emme myy tai luovuta asiakastietoja ulkopuolisille tahoille. Henkilötietojasi voidaan luovuttaa alihankkijoillemme siinä määrin, kun ne osallistuvat tässä selosteessa kuvattujen käyttötarkoitusten toteuttamiseen. Henkilörekisterin teknisen ylläpidon toteuttava rekisterinpitäjän yhteistyökumppani voi siirtää henkilötietoja soveltuvan yksityisyyden suojaa koskevan lainsäädännön ja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

 

Käsittelyn kesto: Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus on voimassa. Henkilötiedot voidaan säilyttää myös tätä kauemmin, jos sovellettava lainsäädäntö tai sopimusvelvoitteet kolmansia osapuolia kohtaan edellyttävät pidempää säilytysaikaa.

 

Henkilötietojen käsittelijät: Rekisterinpitäjä ja tämän työntekijät käsittelevät henkilötietoja. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle siinä määrin, kun ne osallistuvat tässä selosteessa kuvattujen käyttötarkoitusten toteuttamiseen.

 

Rekisterin suojauksen periaatteet: Asiakastiedot on tallennettu tietojärjestelmäämme. Rekisterin käyttöoikeus on ainoastaan nimetyillä henkilöillä, jotka tarvitsevat kyseisiä tietoja työtehtäviensä hoitamiseen ja joilla on henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Rekisterin tietoja käsittelevät henkilöt ovat salassapitovelvollisia. Kaikkeen henkilötietojen luovuttamiseen liittyy riskejä eikä mikään tekniikka tai prosessi ole täysin turvallinen. Pyrimme käyttämään asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia keinoja henkilötietojen suojaamiseksi.

 

Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle: Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

 

Automaattinen päätöksenteko ja profilointi: Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.

 

Tietosuojaselosteen muutokset: Tätä tietosuojaselostetta voidaan päivittää aika ajoin esimerkiksi lainsäädännön muuttuessa. Tämä tietosuojaseloste on viimeksi päivitetty 6.6.2018.

saranen.fi http://nem.fi/viagra.html osta naisten viagra