Print

Areena -jäähalli

Buugi Liikunta- ja Hyvinvointikeskuksen jäähalli avattu! 

 

Jäähallissa on kaksi jäätä, joiden välissä on katseluparvi. Lisäksi jäälle näkee myös lämpimästä ravintolasta. Ilta-ajat ja viikonloput jäät ovat pääasiassa lasten ja nuorten käytössä. Jäähalli on avattu 9.12.2016.

 

Liikenne ja parkkeeraus Buugi Liikuntakeskuksella

 

Liikuntakeskuksen pihassa on arkisin päiväsaikaan klo 15 saakka noin 30 autolle parkkipaikka. Urheilemaan tulevat jätetään henkilö- ja linja-autoista keskukselle kulkevan jalkakäytävän alkuun alas ison parkkialueen reunaan. Suositellaan, että linja-autot jätetään alas isolle parkkialueelle.

 

Keskuksen pihatiellä ei ole pitkittäispysäköintiä vaan autot jätetään joko liikuntakeskuksen ylä- tai alaparkkipaikalle. Vasemmalla puolella on jalkakäytävä, jonka reunaan tai jalkakäytävälle ei saa pysäköidä. Keskuksen pihatiellä on oltava kaksi ajokaistaa aina vapaana, sillä tie on myös pelastustie. Huomioithan pysäköimisen kieltävät liikennemerkit - pihaan on mahduttava pelastusajoneuvoilla.

 

Buugilla on yhteensä 10 000 neliöä liikuntatilaa! Alla Buugi jäähalli talvisessa maisemassa.

 

lahitapiola talvinenkuva

Lue artikkeli jäähallin rakentumisesta lokakuun 2016 Teräsrakenne-lehdestä.

 

Alla olevat kuvat on otettu rakennusvaiheessa marraskuussa 2016.

jäähallijäähalli2

ylakuva

ylayla2

 

 

 

Yllä olevat Mikko Laineen ottamat kuvat elo-syyskuulla 2016 kuvaavat liikuntakeskuksen alueen muuttumista - jäähallin sisätöihin on jo ryhdytty.

 

 uusihalliharja

 
 Elokuu 2016 - Näkymä isolta parkkipaikalta päin. Oikean puolimmaisessa kuvassa nousevat heinäkuulla runkotolpat pystyyn.  

 

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Buugi laajentaa toimintaansa kaksirataisella jäähallilla, isolla ryhmäliikuntasalilla, vastaanottotilalla sekä ravintolalla. Kaksiratainen jäähalli tulee pääosin lasten ja nuorten käyttöön arkisin klo 15-21 ja viikonloppuisin klo 8-18 välisinä aikoina. Jyväskylän kaupunki on sitoutunut vuokraamaan jääaikaa 10 vuotta 3080 tuntia vuodessa ja jakamaan jääajan kaupungin junioriseuroille elokuusta toukokuulle.

 

Buugin jäähallilaajennukseen tulee 4 pukuhuonetta kummallekin jääradalle sekä pukuhuoneet mies- ja naistuomareille. Uusi ravintola palvelee sekä lounas- että päivällisaikaan, niin junioriurheilijoita, vanhempia, nykyisiä ryhmäliikunta- ja palloiluasiakkaita kuin työhyvinvointiryhmiä. Uusi ryhmäliikuntatila on kooltaan noin 12mx25m ja se mahdollistaa jääurheilijoiden oheisharjoittelun, lasten toiminnalliset tunnit sekä muun ryhmäliikunnan.

 

Laajennuksen rakentaa Rakennusliike Koivukoski. Alla olevat julkisivukuvat ovat arkkitehti Pauli Nuutisen laatimia.

uubuugi1

uubuugi2

 

osta viagra eestis