Personal Trainerimme - Ota yhteyttä

lappybuugi.jpg
 
 

Ota yhteyttä personal trainereihimme! Tai anna PT vastaavan eli Mimmun auttaa valitsemaan sinulle sopiva PT!

mimmu.jpg

Personal Training Vastaava

Meri-Sisko Mäkinen

meri-sisko.makinen((laitatähänmiukumaukumerkki))buugi.fi

050 9111 054

Koulutus: KM, opettajan pedagogiset opinnot, 2011 T4U Hyvinvointiohjaaja ja Kuntosaliohjaaja, 2012 T4U Personal Trainer, 2014 T4U Functional System Coach -fysiikkavalmentaja, 2016 T4U Ravintovalmentaja, 2018 T4U Psyykkinen valmentaja, 2019-2020 JYU Mindfulness valmentaja

Ryhmäliikuntaohjaaja vuodesta 1999, valmentaja vuodesta 2011. Vahvuuteni ovat psyykkinen valmennus, elämäntapamuutokset, liikunnan, työn ja arjen yhteensovittaminen sekä ihmisen kokonaisvaltainen valmennus: liikunta, lepo ja ravitsemus.

Elina Lius

elina.lius((laitatähänmiukumaukumerkki))buugi.fi

045 2055 858

Koulutus: Lähihoitaja (mielenterveys,- kriisi- ja päihdetyö), Restonomi AMK, Liikunnanohjaaja AMK, Master of Sports YAMK

Erityisosaaminen: Yli 14 vuoden työkokemus Personal Trainerina ja liki 20 vuoden työ ryhmäliikunnanohjaajana. Takana satojen asiakkaiden Personal Training valmennustyö. Firstbeat-hyvinvointianalyysi ja palautuminen.

Kokonaisvaltainen harjoittelu: lihaskunto, kestävyys- ja liikkuvuus. Ravitsemus. Erityisesti keskivartalon ydintuki ja toiminnallinen harjoittelu. Raskausajan liikunta, synnytyksen jälkeinen palautuminen ja vatsalihasten erkauma.

anuliisa.jpg

Anuliisa Lähitie

anu.lahitie((laitatähänmiukumaukumerkki))buugi.fi

050 3577142

Koulutus: Liikuntatieteiden maisteri, Hiihdonopettaja, Alppihiihtovalmentaja taso 2

Erityisosaaminen: Senioriliikunta, urheilijan fysiikkavalmennus ja ohjelmointi (valmennuksessa mm. lentopalloilijoita, taitoluistelijoita, jääkiekkoilijoita ja alppihiihtäjiä), toiminnallinen harjoittelu, kuntosaliharjoittelu, nostotekniikat, kuntotestaus, hiihdonopetus (alppi+murtomaa, lautailun alkeet).

kaisa.jpg

Kaisa Jokinen (äitiyslomalla)

kaisa.jokinen((laitatähänmiukumaukumerkki))buugi.fi

050 4326 910

Koulutus: Fysioterapeutti AMK, Svolin 2-tason valmentaja

Erityisosaaminen: Tuki-ja liikuntaelimistön rajoitteiden huomiointi, lihaskunto-ja liikkuvuusharjoittelu, kehon hahmotus ja hallinta sekä ryhtikartoitus, raskauden aikainen ja jälkeinen liikunta mm. lantiopohjanlihaksisto, monipuolinen lajiosaaminen.

mikkopt.jpg

Mikko Jokinen

Tekstari, soitto tai whatsapp: 044 5930 519

Koulutus: Liikuntabiologian opiskelija

Erityisosaaminen: Pitkä kamppailulajitausta, Fysiikkavalmentajana painissa, kuntosaliharjoittelu, liike- ja voimannostotekniikat

kaisak.jpg

Kaisa Koponen

kaisa.koponen((laitatähänmiukumaukumerkki))buugi.fi

050 4144 112

Koulutus: YAMK-tradenomi, Kuntosaliohjaaja (Trainerlab), Buugin PT-koulutus, Sisäpyöräilyohjaaja, Zumba-ohjaaja, Aerobicohjaaja, Vesiliikuntaohjaaja, lasten tanssi ja voimisteluryhmien ohjaajakoulutus (Svoli) sekä joukkuevoimisteluvalmentajan 1-tason koulutus (Svoli)

Erityisosaaminen: Kuntosaliharjoittelu. Vahva kilpaurheilu- ja esiintymistausta joukkuevoimistelusta, kilpa-aerobicista sekä joukkuetanssista.

hannariikka.png

Hanna-Riikka Lehtivuori

hanna-riikka.lehtivuori((laitatähänmiukumaukumerkki))buugi.fi

050 3577 142

Koulutus: Terveydenhoitaja ja sairaanhoitaja (AMK), Personal Trainer, Liikunnan ammattitutkinto, Fitness- ja ravintovalmentaja, Ryhmäliikunnan ohjaajakoulutukset

Erityisosaaminen: Kuntosaliharjoittelu, reilun vuosikymmenen kokemus yksilö- ja ryhmäliikunnan ohjauksesta, terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen sekä pysyvät elämäntapamuutokset, terveellinen ruokavalio,painon pudotus. Usean vuoden body fitness -kilpailijatausta.

annipt.jpg

Anni Räisänen

anni.raisanen((laitatähänmiukumaukumerkki))buugi.fi

050 4097 443

Koulutus: Koulutettu hieroja, Liikunnan ammattitutkinto, Ravitsemustieteen perusopinnot (UEF), sekä FAF Personal trainer -opiskelijaErityisosaaminen: Oma henkilökohtainen kokemuselämäntapamuutoksesta ja painonpudotuksesta. Ravitsemus, erityisesti kasvis- ja vegaaniruokavaliot.Lihaskunto- ja kuntosaliharjoittelu sekä toiminnallinen harjoittelu.

Annilta saat Personal Training -paketeista opiskelujen vuoksi ovh. hinnoista 15% alennuksen.

067(1).JPG

Nora Vikki

nora.vikki((laitatähänmiukumaukumerkki))buugi.fi

050 4120 506

Koulutus: Liikuntaneuvoja -11, FISAF Personal trainer -11, ryhmäliikunnan koulutukset, terveydenhoitaja/Sairaanhoitaja -15. Tällä hetkellä opiskelen Jyväskylän yliopistossa terveystieteitä sekä laajana sivuaineena liikuntapedagogiikkaa.

Ryhmäliikuntaa olen ohjannut eri muodoissa vuodesta 2008 lähtien. Oma lajitaustani on monipuolinen, mm. kuntosali, juoksu & crossfit

Erityisosaaminen: Monipuolinen ja toiminnallinen harjoittelu eri ympäristöissä, vapaapainoharjoittelu, terveys ja elintavat, sairauksien ennaltaehkäisy ja hoito liikunnan avulla

minna.jpg

Minna Manninen

minna.manninen((laitatähänmiukumaukumerkki))buugi.fi

Koulutus: KM, SUL:n Yleisurheiluvalmentaja

Erityisosaaminen: Kestävyysurheilu, -valmennus, juoksu- ja hiihtotekniikat