Jääurheilu & Palloilu

padel.jpg
 
 

Liikunta- ja Hyvinvointikeskuksessamme liikut monipuolisesti!

Alla on kuvattu keskuksessamme tarjolla olevat lajit. Klikkaa tästä tarkempi pohjakuva esimerkiksi kenttävarauksia ajatellen.

Mikäli olet tulossa pelaamaan meille mailapelejä, mutta et omista omia pelivälineitä, saat ne vuokrattua meiltä. Vuokraamme mailoja, mutta emme kenkiä. Mailanvuokraushinnat löydät hinnastostamme. Pöytätennismailat ja pallo sisältyvät pöydän vuokraushintaan. 

Jääurheilu 

Jäähallissa sijaitsee kaksiratainen jäähalli Go On Areena. Buugi tarjoaa erilaisia jääurheiluun liittyviä ryhmäliikuntatunteja lapsille sekä lapsille ja aikuisille. Lisätietoja näistä löydät ryhmäliikuntakalenteristamme. Luisteluun, jääkiekkoon ja muuhun jääurheiluun liittyvän harrastetoiminnan järjestää ko seura.  

Salibandy

Salibandylle on kaksi viralliset mitat (20m x 40m) täyttävää kilpakenttää sekä yksi pienempi (14m x 28m) kenttä. Pelialustana on eri palloiluliittojen käyttämä huippualusta, Gerfloor Taraflex. Salibandyyn liittyvän harrastetoiminnan järjestää ko seura.  

Sulkapallo

Sulkapalloa varten on kenttää, joissa pelialustana on myös joustava Gerfloor Taraflex. Vuosittain järjestetään Sulis -cup. Sulkapallon osalta kerhot ja kurssit järjestää Jyväskylän Sulkapalloseura. Lisätietoja JySS:n sivuilta.

Tennis

Tennikselle löytyy ulkona kaksi perinteistä tiilimurska- eli massakenttää. Buugi tarjoaa tennikseen liittyviä ryhmäliikuntatunteja, katso aikataulut kalenteristamme. Tenniskerhot toteutetaan yhteistyössä Jyväskylän Tennisseuran kanssa. Katso tarkemmat tiedot JTS:n kotisivuilta

Pöytätennis

"Pingikselle" löytyy oma rauhallinen tila, jossa pelaaminen on mukavaa! 

Padel

Kentät sijaitsevat ulkona tenniksen massakenttien vieressä. Tule testaamaan uutta palloilulajia Suomessa! Padelin säännöistä ja tapahtumista lisänfoa löydät Suomen Padel -liiton sivuilta. Padel-kursseista löytyy kesäisin infoa etusivultamme buugi.fi.

Futsal

Futsalia voi pelata salibandykentillä. Maaleina ovat käsipallomaalit.

Koripallo

Koripalloa voi pelata salibandykentillä sekä kesäiltaisin yläparkkipaikalla olevalla kentällä. Korit ovat renkailla siirrettävät.

Mailanjännitykset 

Viritä mailasi huippukuntoon ammatilaisten opastuksella. Meillä voit jännityttää tennis-, sulkapallo- ja squasmailat nopeasti ja vaivattomasti. Jännitys tehdään elektronisella ammattikäytöön suunnitellulla koneella. Voit jättää mailasi jännitettäksi hallin kassalle ja se on valmiina toiveittesi mukaan, esim. seuraavana päivänä. Samalla voidaan vaihtaa myös uusi pitävä grippi kädensijaan, jolloin mailastasi tulee kuin uusi. Ajantasaiset hinnat löydät hinnastostamme.

HUOM: Jänteen tyyppi ja jännitysen kireys katsotaan pelaajalle sopivaksi - tämä on erittän olennainen asia pelimukavuuden kannalta! Älä anna harrastelijoitten pilata mailasi hyviä ominaisuuksia. Tarpeen mukaan mailasi myös painotetaan uudelleen. Jännitykset tehdään modernilla Wilsonin Baiardo sähkökoneella.