Personal Training

pt1.jpg
 
 

Oletko aina haaveillut harjoittelusta oman Personal Trainerin kanssa?

Buugin Personal Trainerit ovat liikunta-alan koulutettuja ammattilaisia, joiden kanssa harjoittelu on turvallista. Hanki tukea liikuntaharjoittelun, painonpudotuksen ja -hallinnan tai ravintoasioiden tueksi. Olemme sinua varten! Katso yhteystietomme oikealla sijaitsevasta linkistä.

Ota yhteyttä Personal Trainer-vastaavaan, jos et ole varma, kenen Personal Trainerin kanssa haluat valmennuksen aloittaa - Mimmu auttaa sinua valitsemaan sinulle sopivan valmentajan: meri-sisko.makinen(tähänmiukumaukumerkki)buugi.fi

Personal trainingin osalta tavoitteet ja paketin sisältö sovitaan asiakkaan kanssa ensimmäisellä tapaamiskerralla. Harjoittelu tapahtuu pääasiassa Liikuntakeskus Buugissa (ei aiheuta lisämaksuja asiakkaalle). Alla muutamia esimerkkimahdollisuuksia paketin sisältöön:

- lajiharjoittelu ja tekniikkaopetus eri lajeissa

- lihaskunto-, kestävyys- ja liikkuvuusharjoittelu

- ravintovalmennus: ruokapäiväkirja-analyysi, ravinto-ohjeet

- kuntotestaus: liikkuvuus, lihaskunto ja kestävyys

Meillä käy maksuvälineeksi myös Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Virikesetelit, Tyky-kuntosetelit, Ticket Mind&Body, Sporttipassi sekä Eazybreak-mobiiliseteli!

HINNASTO 

InBody720-kehonkoostumusmittaus 5-20x valmennuspaketteihin hintaan 29€ (ovh. 49€)

Firstbeat-hyvinvointianalyysi kertoo palautumisesta, unesta, treenistä, työstä ja arjen kuormituksesta 165€ - Ota yhteys elina.lius(a)buugi.fi

Personal Training SINGLE - yhden henkilön valmennus

- 1 x tapaaminen 85€

- 5 x tapaaminen 400€

- 10 x 750€

- 20 x 1400€

 Personal Training DUO - kahden henkilön valmennus

- 1 x tapaaminen 110€

- 5 x tapaaminen 500€

- 10 x 900€

- 20 x 1600€